Image description
Binnen- en buitenschilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk

Tegenwoordig zijn er speciale soorten verf die ook buiten bij het schilderen met wat vochtiger en kouder weer goede resultaten leveren. En in de winterperiode profiteert u natuurlijk van de winterschilderkorting. Ook kunnen bijvoorbeeld de luiken van uw woning/boerderij in de werkplaats worden geschilderd tijdens de winterschilderperiode.

Wij werken met professionele verven van o.a. Sikkens en Sigma. Deze zijn in alle gewenste kleuren te leveren.  Wij beschikken tevens over verschillende steigers en een hoogwerker zodat uw hele pand bereikbaar voor ons is. Mocht het onverwacht gaan regenen, dan kunnen wij onze doorwerkschermen opzetten.                                                                                                                            

Na een buitenschilderbeurt kan uw pand er weer jaren tegen. Enkele jaren nadat uw pand is geschilderd, krijgt u van ons een brief met het aanbod  om het pand te inspecteren.  Door het soort hout, het gebruikte verfsysteem, beschadigingen en/of weersinvloeden is het soms nodig wat bij te werken. Met enkele kleine werkzaamheden kan uw pand er dan weer enige jaren tegen.

Ook binnenshuis werken wij met professionele verven in allerlei kleuren. Vaak wordt gekozen voor een rustige basis in wittinten, met bijvoorbeeld enkele muren en/of details in mooie, warme, sprekende kleuren.

>
<